Наш колектив

фото---------- (1)
Онищук Галина Терентіївна – директор ПП “АФ “Екаунт”, сертифікований аудитор. Закінчила у 1977 році Житомирський сільськогосподарський інститут за спеціальністю “Економіст-організатор”. Стаж роботи більше 40 років, в томі числі 13 років на посаді головного бухгалтера одного з найбільших підприємств м. Житомира. Стаж роботи на посаді аудитора – 16 років.

0YkVkaMMe642 001

Радовська Анна Олександрівна – сертифікований аудитор. Закінчила у 2010 році Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю “Облік і аудит” та здобула кваліфікацію магістра. Стаж роботи – 9 років. Працювала на посаді асистент аудитора, бухгалтера.

Стасюк Надія Володимирівна – сертифікований аудитор. Закінчила у 1986 році Вищу школа профспілкового руху у м.Москва за спец. “Економіст” . Стаж роботи більше 40 років. Працювала на посадах економіст, керівник планового відділу, старший державний податковий ревізор-інспектор,головний спеціаліст-ревізор у ВД ФСС ТВП. Стаж на посаді аудитора – 17 років.

Вінська Інна Воломирівна – сертифікований аудитор. Закінчила у 1997 році Житомирський інженерно-технологічний інститут за спеціальністю менеджмент у виробничій сфері та здобула кваліфікацію спеціаліста “Інженер-економіст”. Стаж роботи – більше 15 років. Працювала на посадах контролера-ревізора, головним бухгалтером. Стаж роботи на посаді аудитора – більше 9 років.

Шпак Юлія Миколаївна – асистент аудитора. Закінчила в 2010 році Житомирський національний агроекономічний університет за спеціальністю “Фінанси” та здобула кваліфікацію спеціаліста. Стаж роботи – 8 років. Працювала на посаді економіст бухгалтерського обліку та аудиту та заступника директора з економічний питань.